Képzés adatlap - Környezettudatosság az építőiparban

A képzés célja

A képzési program átfogó célja: a képzésben résztvevő megismerje a minőség és környezettudatosság jegyében a beszállító partnereknek és a forgalmazóknak is egyre fontosabb környezetbarát gyártástechnológia és a logisztika során a környezetre gyakorolt negatív hatások csökkentésének módját, a minőségi termékek felhasználását, az „ECO” minősítéseket, amelyek „green philosophy” szellemében készülnek és megfelelnek a nemzetközi környezetvédelmi sztenderdeknek.

A képzés célcsoportja

Azok a vállalatnál dolgozó munkatársak, akiknél a munkaidő beosztása nem teszik lehetővé, hogy képzésben vegyenek részt.

A képzés engedélyszáma

E-001256/2015/D025

Óraszám

30 óra

Díjazás, tervezett kezdési időpont, helyszín

"D" körös képzéseink is megvalósíthatóak pályázati kereteken belül cégeknek, önkormányzatoknak, egyházaknak, vagy akár önköltséges finanszírozás keretében is. A képzés díjának meghatározása egyéni kalkulálás alapján történik. A képzés indításának időpontja, helyszíne a csoport, megrendelő igényeihez igazodik. Érdeklődés esetén hívja a +36/70/7014-053 telefonszámunkat, illetve személyesen keresse ügyfélszolgálati irodánkat a 4025 Debrecen, Miklós utca 19. alatt, ahol kollegáink állnak szíves rendelkezésére (email: office@wforceconsulting.hu).

Várjuk szíves érdeklődését!

 

Jelentkezz most!