Képzés adatlap - Felkészülés a családi életre

A képzés célja

A program célja, hogy ismereteket közöljön az emberi fejlődésről, magatartásról, a családi élet különböző mozzanatairól és életciklusairól, valamint segítsen kialakítani a családi élethez szükséges személyközi készségeket. Figyelmének középpontjában az emberi kapcsolatok állnak, amelyekben az egyén személyisége fejlődik, amelyekben megtanul döntéseket hozni, amelyben megtanulja az elköteleződést és amelyekben megalapozódik az önmagáról alkotott képe. Segítséget nyújt abban, hogy az egyén megtalálja és betöltse a helyét a jelenlegi és a jövőbeni családi kötelékeiben.

A résztvevők ismerkedjenek meg a család funkcióival, a család szerkezeti és szervezeti felépítésével. Segítse hozzá a résztvevőket a család működésének rendszerelméletű ismereteihez. Elsősorban preventív tevékenységeket céloz meg kiemelve a családi életre nevelést, megismertet a családtervezés alapvető módszereivel, a szexuális kultúra gazdasági és szociális összetevőivel, a legfontosabb nemi betegségekkel. Hátrányos helyzetű családok támogatása.

A képzés célcsoportja

A képzést bárki elvégezheti, aki új ismereteket, kompetenciákat kíván szerezni, illetve azok, akik a már meglévő ismereteiket, kompetenciáikat szeretnék bővíteni. A program mindenkinek szól, akik gyermekekkel, fiatalokkal és azok családjaival, közösségeivel foglalkoznak, különösen pedagógusoknak, családsegítőknek, óvodapedagógusoknak, gyógypedagógusoknak, logopédusoknak, kollégiumi nevelőknek, könyvtáros tanár -, tanítóknak, szak-, gyakorlati oktatóknak, fejlesztő pedagógusoknak, köznevelési alkalmazottaknak.

A képzés engedélyszáma

E-001256/2015/D048

Óraszám

30 óra

Díjazás, tervezett kezdési időpont, helyszín

"D" körös képzéseink is megvalósíthatóak pályázati kereteken belül cégeknek, önkormányzatoknak, egyházaknak, vagy akár önköltséges finanszírozás keretében is. A képzés díjának meghatározása egyéni kalkulálás alapján történik. A képzés indításának időpontja, helyszíne a csoport, megrendelő igényeihez igazodik. Érdeklődés esetén hívja a +36/70/7014-053 telefonszámunkat, illetve személyesen keresse ügyfélszolgálati irodánkat a 4025 Debrecen, Miklós utca 19. alatt, ahol kollegáink állnak szíves rendelkezésére (email: office@wforceconsulting.hu).

Várjuk szíves érdeklődését!

 

Jelentkezz most!