Képzés adatlap - Teljesítménymenedzsment

Lezajlott képzéseink:  

 

2018.09.28.     2018.10.11. Létszám: 3 fő, lemorzsolódás: 0 fő, finanszírozás: önköltséges

 

A képzés célja

A teljesítménymenedzsment a vezetés fontos eszköze, amely segít a célok kitűzésében, követésében és elszámolásában. A teljesítménymenedzsment keretében a vezetők a célokra összpontosítva próbálják megnyerni a munkatársakat a célok eléréséhez, a munkatársak pedig hozzájárulnak a célok eléréséhez.

A képzés célcsoportja

A képzést bárki elvégezheti, aki új ismereteket, kompetenciákat kíván szerezni, illetve azok, akik a már meglévő ismereteiket, kompetenciáikat szeretnék bővíteni.

A képzés engedélyszáma

E-001256/2015/D046

Óraszám

30 óra

Díjazás, tervezett kezdési időpont, helyszín

"D" körös képzéseink is megvalósíthatóak pályázati kereteken belül cégeknek, önkormányzatoknak, egyházaknak, vagy akár önköltséges finanszírozás keretében is. A képzés díjának meghatározása egyéni kalkulálás alapján történik. A képzés indításának időpontja, helyszíne a csoport, megrendelő igényeihez igazodik. Érdeklődés esetén hívja a +36/70/7014-053 telefonszámunkat, illetve személyesen keresse ügyfélszolgálati irodánkat a 4025 Debrecen, Miklós utca 19. alatt, ahol kollegáink állnak szíves rendelkezésére (email: office@wforceconsulting.hu).

Várjuk szíves érdeklődését!

 

Jelentkezz most!