Képzés adatlap - Motivációs és csapatépítő tréning

Lezajlott képzéseink:  

 

2018.09.22.     2018.10.06. Létszám: 4 fő, lemorzsolódás: 0 fő, finanszírozás: önköltséges

 

A képzés célja

A tréning célja, hogy segítsen felfedezni, kifejleszteni és hasznosítani a munkatársak alvó és kihasználatlan képességeit, amelyek a továbbiakban segíteni fogják a munkatársakkal való együttműködést a rejtett lehetőségek feltárásában. A tréning során azok a munkatársi viszonyok erősödnek, amelyek elengedhetetlenek az eredményes csapatmunkához.

A tréningen a résztvevőknek különböző gyakorlatokat kell megoldaniuk, mesterségesen létrehozott stressz helyzetekben.

A nehézséget legtöbb esetben az egyének komfortzónájának átlépése jelenti.

Minden egyes feladat elvégzése után, a friss élményre alapozva a trénerek segítségével történik a tapasztalatok feldolgozása, átültetése a mindennapi munkahelyi élet területeire.

A képzés elvégzésével reálisabbá válik az önértékelésük, nő az együttműködési készségük és tolerancia szintjük. Képesek komfortzónájuk tudatos, célszerű megváltoztatására.

A képzés célcsoportja

A képzést bárki elvégezheti, aki új ismereteket, kompetenciákat kíván szerezni, illetve azok, akik már a meglévő ismereteiket, kompetenciáikat szeretnék bővíteni.

A képzés engedélyszáma

E-001256/2015/D041

Óraszám

30 óra

Díjazás, tervezett kezdési időpont, helyszín

"D" körös képzéseink is megvalósíthatóak pályázati kereteken belül cégeknek, önkormányzatoknak, egyházaknak, vagy akár önköltséges finanszírozás keretében is. A képzés díjának meghatározása egyéni kalkulálás alapján történik. A képzés indításának időpontja, helyszíne a csoport, megrendelő igényeihez igazodik. Érdeklődés esetén hívja a +36/70/7014-053 telefonszámunkat, illetve személyesen keresse ügyfélszolgálati irodánkat a 4025 Debrecen, Miklós utca 19. alatt, ahol kollegáink állnak szíves rendelkezésére (email: office@wforceconsulting.hu).

Várjuk szíves érdeklődését!

 

Jelentkezz most!