Képzés adatlap - Hatékonyságnövelő innovatív technikák gyakorlata az ügyviteli tevékenységben

A képzés célja

A képzés alapvető célja, hogy a tanulók megismerjék az ügyviteli folyamatokat, átlássák azokat, tisztában legyenek az ügyviteli renddel és annak fontosságával. Legyenek képesek adatgyűjtési, adatszolgáltatási és adatellenőrzési feladatok önálló elvégzésére, a különböző adatállományokból egyszerűbb beszámolók elkészítésére. Biztonsággal igazodjanak el az adathalmazokból kiszűrhető információk között, valamint az információkat képesek legyenek rendszerezni. Sajátítsák el a biztonságos irat és adatkezelés jellemzőit, az irodatechnikai berendezések kezelését. Legyenek képesek banki és készpénzes tranzakciók különféle pénznemekben történő bonyolítására.

A szakmai képzés széleskörű elsajátításával, a szakmai ismeretek bővítéseként a résztvevő elsajátítja a munkavégzés korszerű környezettudatos technikáit, innovatív módszereket, eszköz-, alkalmazások, megismerését, valamint a tevékenységgel szembeni alapvető és speciális elvárásokat, a szakmaközi egyeztetések jelentőségét, továbbá a hatékony munkavégzéshez kapcsolódó anyag – eszköz felhasználás, értékesítés és a környezettudatosabb munkavégzés sajátosságait, ismérveit, jellemzőit.

A képzés célcsoportja

Minden ügyviteli tevékenységgel foglalkozó munkakereső, vagy munkavállaló részére.

A képzés engedélyszáma

E-001256/2015/D038

Óraszám

40 óra

Díjazás, tervezett kezdési időpont, helyszín

"D" körös képzéseink is megvalósíthatóak pályázati kereteken belül cégeknek, önkormányzatoknak, egyházaknak, vagy akár önköltséges finanszírozás keretében is. A képzés díjának meghatározása egyéni kalkulálás alapján történik. A képzés indításának időpontja, helyszíne a csoport, megrendelő igényeihez igazodik. Érdeklődés esetén hívja a +36/70/7014-053 telefonszámunkat, illetve személyesen keresse ügyfélszolgálati irodánkat a 4025 Debrecen, Miklós utca 19. alatt, ahol kollegáink állnak szíves rendelkezésére (email: office@wforceconsulting.hu).

Várjuk szíves érdeklődését!

 

Jelentkezz most!