Képzés adatlap - Vezetői projektmenedzsment és időgazdálkodás

Lezajlott képzéseink:

 

 

2018.10.05.     2018.10.12. Létszám: 4 fő, lemorzsolódás: 0 fő, finanszírozás: önköltséges

 

A képzés célja

A képzés célja, hogy a leendő és a gyakorló vezetők számára átadja a mindennapi tevékenységükhöz szükséges ismereteket, fejlessze vezetői készségeiket, beleértve a saját személyiségük, mint egyfajta munkaeszköz működtetésének optimalizálását és saját munkaerejük megőrzésére való készségeiket is. A képzés további célja, hogy a különböző modulok keretében olyan gyakorlatorientált módszereket és technikákat adjon a résztvevők kezébe, melyek segítségével az elméleti ismeretanyagot alkalmazva hatékony – vagy még hatékonyabb - vezetőkké válhatnak.

A képzés célcsoportja

A program célcsoportját elsősorban gyakorló és leendő vezetők képezik, de résztvevő lehet bárki, aki eleget tesz a 3. pont alatt felsorolt feltételeknek.

A képzés engedélyszáma

E-001256/2015/D034

Óraszám

20 óra

Díjazás, tervezett kezdési időpont, helyszín

"D" körös képzéseink is megvalósíthatóak pályázati kereteken belül cégeknek, önkormányzatoknak, egyházaknak, vagy akár önköltséges finanszírozás keretében is. A képzés díjának meghatározása egyéni kalkulálás alapján történik. A képzés indításának időpontja, helyszíne a csoport, megrendelő igényeihez igazodik. Érdeklődés esetén hívja a +36/70/7014-053 telefonszámunkat, illetve személyesen keresse ügyfélszolgálati irodánkat a 4025 Debrecen, Miklós utca 19. alatt, ahol kollegáink állnak szíves rendelkezésére (email: office@wforceconsulting.hu).

Várjuk szíves érdeklődését!

 

Jelentkezz most!