Képzés adatlap - Alapkompetencia fejlesztés

 

A képzés célja

A program célja azoknak az elemi ismereteknek, készségeknek és szociális kompetenciáknak az elsajátíttatása/begyakoroltatása, melyek elengedhetetlenek a sikeres munkaerő-piaci reintegrációhoz, valamint alapfeltételei a szakképzésbe való bekapcsolódásnak.

A képzés célcsoportja

A képzés célcsoportját az alacsony képzettségű, munkaerőpiacon keresett kompetenciával, vagy szakképesítéssel nem rendelkező munkavállalási korú felnőttek, kiemelten a közfoglalkoztatottak alkotják.

Olyan személyek, akik egyáltalán nem rendelkeznek, vagy csak részben rendelkeznek az általános iskola elvégzéséhez szükséges alapkompetenciákkal és készségekkel.

A képzés engedélyszáma

E-001256/2015/D035

Óraszám

350 óra

Díjazás, tervezett kezdési időpont, helyszín

"D" körös képzéseink is megvalósíthatóak pályázati kereteken belül cégeknek, önkormányzatoknak, egyházaknak, vagy akár önköltséges finanszírozás keretében is. A képzés díjának meghatározása egyéni kalkulálás alapján történik. A képzés indításának időpontja, helyszíne a csoport, megrendelő igényeihez igazodik. Érdeklődés esetén hívja a +36/70/7014-053 telefonszámunkat, illetve személyesen keresse ügyfélszolgálati irodánkat a 4025 Debrecen, Miklós utca 19. alatt, ahol kollegáink állnak szíves rendelkezésére (email: office@wforceconsulting.com).

Várjuk szíves érdeklődését!

Jelentkezz most!